Τμήματα Μπάσκετ ΑΣΗΕ

Έχουν δημιουργηθεί τμήματα για όλες τις ηλικίες.

Στα βασικά μας τμήματα ανήκουν οι Ακαδημίες κοριτσιών και αγοριών. Με τη βοήθεια των έμπειρων προπονητών μας η φιλοσοφία μας είναι να προετοιμάσουμε κατάλληλα τα μικρά παιδιά ώστε να αποκτήσουν γερές βάσεις στο άθλημα.

Με τη διοργάνωση φιλικών τουρνουά τα παιδιά θα αποκτήσουν και τις κατάλληλες αγωνιστικές εμπειρίες που θα τους ακολουθούν σε όλη την πορεία τους. Tα παιδιά όλων των τμημάτων μετέχουν σε αγώνες πρωταθλημάτων ή τουρνουά.

Junior-ΠροΜίνι

  • U7, Τμήμα Junior 1
  • U8, Τμήμα Junior 2
  • U9-U10, Τμήμα ΑΚΑΔΗΜΙΑ 1
  • U10-U11, Τμήμα ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2
  • U12, Τμήμα Προμίνι

Τα αγόρια και κορίτσια αυτών των ηλικιών χωρίζονται σε ακαδημίες ανάλογα με τη χρονιά γέννησης η τις ικανότητες τους στο μπάσκετ. Η προπονήσεις τους είναι 3 φορές την εβδομάδα εκτός προμίνι που είναι 4. Οι αγώνες που παίζουμε έχουν φιλικό χαρακτήρα και έχουν στόχο να παίζουν όλα τα παιδιά τον ίδιο χρόνο.

Μίνι-Παμπαίδες

  • U13, Τμήμα Μίνι. Εδώ τα παιδιά μαθαίνουν τακτική και πολλά τεχνικές για το μπάσκετ που είναι που θα είναι οι θεμέλιοι λίθοι για την εξέλιξή τους στο μέλλον. Προπονήσεις γίνονται 4 φορές την εβδομάδα και σε κλειστό γήπεδο συνήθως Σάββατα. Το τμήμα αυτό μετέχει σε τουρνουά που διοργανώνονται από την ΕΣΚΑΝΑ η Έσπερο με γραμματεία και διαιτητή. Τα παιδιά πρέπει να έχουν όλα τον ίδιο χρόνο συμμετοχής.
  • U14, Τμήμα μικρών Παμπαίδων. Αντίστοιχα με το  προηγούμενο σημαντικό τμήμα ως προς την εκμάθηση των βασικών τεχνικών για το μπάσκετ. Προπονήσεις γίνονται 4 φορές την εβδομάδα και τουρνουά συμμετοχής μπορεί να είναι αυτό της ΕΣΚΑΝΑ η Εσπέρου αντίστοιχα. Και εδώ έχουμε ίσους χρόνους συμμετοχής. Ορισμένες χρονιές μπορεί αυτό το τμήμα λόγω έλλειψης παιδιών να ενωθεί με αυτό των μεγάλων Παμπαίδων.
  • U15, Τμήμα μεγάλων Παμπαίδων. Αποτελεί τον προθάλαμο για τα καθαρά αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου. Οι προπονήσεις γίνονται 4 φορές την εβδομάδα και το τμήμα συμμετέχει σε πρωτάθλημα με ομίλους με που διοργανώνενται από τηνΕΣΚΑΝΑ.

Παίδες-Έφηβο

  • U16, Παιδικό/Κορασίδων Τμήμα. Αγωνιστικό τμήμα με προπονήσεις 4-5 την εβδομάδα και αγώνα σε κλειστό η ανοιχτό γήπεδο. Ανάλογα με τη χρονιά το τμήμα αυτό όπως και το εφηβικό συμμετέχει σε πρωτάθλημα Α’, Β’ η και Γ΄ κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ. Η Α’ και Β’ κατηγορία είναι πολύ ανταγωνιστικές και συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες του τομέα. Η Γ’ κατηγορία διαθέτει αξιόλογες ομάδες που χωρίζονται σε ομίλους από τους οποίους ανεβαίνουν οι καλύτερες ομάδες στην παραπάνω κατηγορία. Δεν υπάρχει ενεργό τμήμα κορασίδων αυτή τη χρονιά.
  • U19 Εφηβικό Τμήμα. Αγωνιστικό τμήμα που περιλαμβάνει τις ηλικίες από 16-19 με προπονήσεις 4-5 φορές την εβδομάδα. Και εδώ ισχύουν τα ίδια με το παιδικό τμήμα όσο αφορά στις κατηγορίες. Το εφηβικό τμήμα λειτουργεί καί ως προθάλαμος του ανδρικού, στόχος μας είναι η στελέχωση της ομάδας του ανδρικού με “δικά μας παιδιά”, έτσι πολλά από τα παιδιά του εφηβικού συμμετέχουν και σε παιχνίδια του ανδρικού.

Άνδρες

Η ομάδα των ανδρών συμμετέχει για τρίτη χρονιά (2021-2022) στο πρωταθλήματα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ που είναι και η ανώτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος του νοτίου τομέα αθηνών. Το 2019 έπειτα από πολύ καλή χρονιά η ομάδα ανδρών του Α.Σ.Η ανέβηκε στην Α’ απο τη Β΄κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της και κατάφερε έπειτα από μια πολύ καλή πορεία την αγωνιστική περίοδο (2019-2020) να παραμείνει σε αυτή. Η αγωνιστική 2020-2021 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω πανδημίας.

Για όποια απορία σας μπορείτε να μας καλέσετε:

18:00 – 22:30 Καθημερινά, 10:00 – 13:30 Σ/Κ

2109607140
2109941808