Την τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος Β’ Παίδων ΕΣΚΑΝΑ για τη σεζόν 2018-2019. Στο απαιτητικό αυτό πρωτάθλημα που τελειώνει στις 3 Μαρτίου του 2019 λαμβάνουν μέρος μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Νότιας Αθήνας συγκεκριμένα:
1)Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,2)Α.Ε.ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,3)ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ Α.Π.Σ. 4)ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ. , 5)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.,6)Α.Ο.ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ, 7)ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 8)Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ , 9)ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ. 10)ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ., 11)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ 12) ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
Τα εντός έδρας παιχνίδια του Α.Σ.Η θα γίνονται Τρίτη στις 20:00 και πάντα στο κλειστό της Τριπόλεως. Όσο αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια αυτά θα γίνονται πάλι συνήθως Τρίτες και μεταξύ 20:00 και 22:00 το βράδυ, πάντα σε κλειστά γήπεδα. Στόχος του συλλόγου είναι η παραμονή στη κατηγορία στην οποία καταφέραμε να ανεβούμε φέτος έπειτα από 2 χρόνια στη Γ’ ΕΣΚΑΝΑ.
Ο σύλλογος θα είναι δίπλα στα παιδιά, τον προπονητή τους Κώστα Φατούρο και τους γονείς για να στηρίξουν την κάθε προσπάθειά τους φέτος.
Ευχόμαστε σε όλους καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!