Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα του Παιδικού Β’ ΕΣΚΑΝΑ

Με ήττα ολοκλήρωσε την Τρίτη το βράδυ τις υποχρεώσεις της η ομάδα Κ16 της Ηλεκτρούπολης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Στον επαναληπτικό αγώνα Play Out εναντίον της Ένωσης Τραχώνων, που έγινε στο κλειστό της Τριπόλεως, η ομάδα των παίδων ηττήθηκε με 43-78. Από την επόμενη σεζόν η ομάδα παίδων της Ηλεκτρούπολης θα αγωνίζεται στη Γ’ ΕΣΚΑΝΑ, από όπου θα ανέβουν 8 ομάδες στην επόμενη σεζόν. Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ ήταν εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο, λόγω και του νεαρού της ηλικίας των περισσότερων παικτών. Παρόλα αυτά η ομάδα κατάφερε να κάνει 4 νίκες και δώσει μάχες σε αρκετά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη 10η θέση μεταξύ 12 ομάδων που συμμετείχαν.
Αντιμετωπίζοντας ομάδες από αυτή τη κατηγορία, θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι παίκτες μας απέκτησαν εμπειρίες, οι οποίες θα τους βελτιώσουν σημαντικά ως παίκτες και θα φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Τους ευχόμαστε να είναι δυνατοί και υγιείς και τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν να δουλεύουν και να βελτιώνουν την τεχνική τους μέσα από τις τακτικές προπονήσεις της ομάδας.
Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο προπονητή μας Κώστα Φατούρο και σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει όλη τη χρονιά σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που ήταν δίπλα στη ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *