Κοπή Πίτας 2016

Σε πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα κόπηκε φέτος η πίτα του συλλόγου μας. Τη πίτα έκοψε ο δήμαρχος της πόλης μας κύριος Γιάννης Κωνσταντάτος με το πρόεδρο του συλλόγου μας Γιώργο Πρέκα. Παρόντες ήταν ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Χρήστος Κορτζίδης, ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ Γιώργος Καλιντέρης, ο αντιδήμαρχος κύριος Βασίλης Κρητικός και πλήθος μελών και αθλητών του συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αθλητών μας για τις σχολικές επιδόσεις και στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Ο σύλλογος ευχαριστεί του γονείς για την υποστήριξή τους και εύχεται όλους υγιεία και ευτυχία για το νέο έτος!!

Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες της πόλης μας για τις ευγενικές χορηγίες τους. 

Τα δώρα στους τυχερούς της κλήρωσης, θα δίνονται στα γραφεία του συλλόγου μας από την Δευτέρα 25/1/16.

[button link=”λαχειοφόρος” color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ alignment=”” class=”” id=””]Οι τυχεροί Λαχνοι…[/button][layerslider id=”6″]