Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε και μετά και την υπέροχη τελετή λήξης την Τετάρτη 14 Ιουνίου και τις απονομές των ακαδημιών ήρθε η ώρα να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι!  Η γιορτή μας πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατα ανακαινισμένο από το δήμο γήπεδο της Ηλεκτρούπολης παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων και αθλητών του συλλόγου μας. Κοντά μας όπως πάντα ο δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Κωνσταντάτος και πλήθος άλλων επισήμων από το δήμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες, με χαρά παρουσίασαν τις δεξιότητές τους στους γονείς, τις οικογένειές τους και τους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας. Με την καθοδήγηση των προπονητών τους και των συναθλητών τους, των αγωνιστικών τμημάτων, πήραν μέρος σε αγώνες επίδειξης, στέλνοντας το μήνυμα ότι το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στην Ηλεκτρούπολη έχει συνέχεια και μέλλον!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η προγραμματισμένη αναμέτρηση των Παμπαίδων 2002 εναντίον επίλεκτης ομάδας των Μπαμπάδων που έληξε με νίκη των δεύτερων με μικρή διαφορά. Από ότι φάνηκε όμως οι παμπαίδες έδειξαν σεβασμό στους μεγαλύτερους τους και τους άφησαν να πάρουν τη νίκη για να μην τους στεναχωρήσουν!!!

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στους μικρούς μας αθλητές και το καθιερωμένο μπουφέ με φαγητά που προσέφεραν οι γονείς και φίλοι του συλλόγου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Η ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης για την πραγματοποίηση της ανακαίνισης των γηπέδων μας, τους προπονητές για τη γόνιμη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας για την πολύτιμη βοήθειά τους και τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους και εύχεται … Καλό Καλοκαίρι και ραντεβού στις 30 Σεπτεμβρίου να γιορτάσουμε μαζί τα 30 μας χρόνια !!!

Θυμίζουμε ότι από 19 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου οι μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές μας θα απολαύσουν ακόμα περισσότερο μπάσκετ και παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τις ικανότητες τους. (Δείτε το σχετικό  πρόγραμμα εδώ).

[foogallery id=”12129″]